23 oktober 2011 In de media

Nabeschouwing Rutten: “Dubbel gevoel”

Hoofdcoach Fred Rutten stelde zondagavond dat hij met ‘een dubbel gevoel’ wegging uit Arnhem, waar PSV met 1-1 gelijkspeelde tegen Vitesse.

“Het was een wedstrijd waarin we niet echt de rust in ons spel hadden. Zeker wat betreft de tweede helft, had er absoluut meer in gezeten. In de eindfase konden we zelfs misschien nog de winnende maken.”

“Heel weinig weggegeven”
“Als je weet dat de anderen wat laten liggen, zou je er een uitstekend weekeinde van kunnen maken. Nu blijven de afstanden gelijk, behalve dat AZ uitloopt”, aldus Rutten in het Gelredome. “De start van de wedstrijd was voor ons wat zoeken, maar daarna hebben we heel weinig weggegeven en ook niet al te veel kunnen creëren. We kwamen wel op 0-1 en dan is het na rust heel vervelend dat zo’n fout van een jonge speler grote gevolgen heeft.

Het was een wedstrijd waarin we niet echt de rust in ons spel hadden. In de tweede helft had er absoluut meer in gezeten en in de eindfase kunnen we misschien nog de winnende maken. We gaan met een dubbel gevoel weg uit Arnhem”, zei Rutten.

PSV

Hoofdsponsor: