17 juli 2011 In de media

Nader onderzoek voor Van der Struijk

De in de wedstrijd tegen SSV Jahn Regensburg geblesseerd geraakte Frank van der Struijk, wacht maandagavond een MRI scan in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem.
De onfortuinlijke verdediger heeft een knieblessure en nader onderzoek moet uitwijzen wat het exacte letsel is. Zondagavond wilde de medische staf wederom niet vooruitlopen op een prognose. Clubarts Leo Heere: "We hebben wel een vermoeden wat het is, maar zolang we het niet precies weten heeft het geen zin om uitspraken te doen. Uit de MRI zal blijken wat er loos is en aan de hand daarvan kunnen we zeggen hoe de behandeling en het herstel er verder uitzien."

Buiten Van der Struijk doorstonden de meeste spelers het trainingskamp zonder kleerscheuren. Alleen doelman Sebastiaan van der Sman en Marcus Pedersen deden zondag niet mee met de afsluitende training. Eerstgenoemde kampt met een ontsteking bij zijn teennagel en Pedersen had nog last van de overtreding die hem in de wedstrijd tegen Regensburg behalve een penalty ook een lichte blessure opleverde. Volgens Heere is er geen reden tot zorg: "Woensdag zijn ze beiden weer het mannetje."

Gio Chanturia verliet de training vroegtijdig. Het Georgische talent had lichte spierklachten in de liesstreek en werd door de medische staf naar de kant gehaald. Woensdag sluit ook hij weer aan bij de eerstvolgende training.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: