15 maart 2017 In de media

Nakamba en Rashica bezoeken MFC Klarendal

Deelnemers van Vitesse Hattrick kregen deze week bezoek van Vitesse-spelers Marvelous Nakamba en Milot Rashica. De spelers waren aanwezig bij de wekelijkse training op MFC Klarendal.
Nakamba en Rashica begonnen de training met een voorstelrondje, waarbij de kinderen de spelers het hemd van het lijf konden vragen. Daarna was het tijd voor de training. Er werden nieuwe oefeningen uitgelegd en goede tips gedeeld door de Vitesse-helden. Nakamba: “Ik vind het een eer om hier te zijn. Er zaten een paar talentvolle spelers tussen.”

Na afloop van de training konden de deelnemers op de foto met de spelers en werden er handtekeningen uitgedeeld. Dayon, deelnemer van Vitesse Hattrick: “Ik vond het heel leuk dat Nakamba en Rashica op bezoek kwamen. Ik vind Rashica namelijk ook de allerbeste speler van Vitesse!” Coach Orlando over de succesvolle training: “Het is altijd leuk als er spelers van Vitesse op bezoek komen. De kinderen hebben er enorm naar uitgekeken!” 

Over Vitesse Hattrick
Vitesse Hattrick is een sociaal-maatschappelijk programma dat zich richt op kinderen van 6 tot en met 21 jaar, die woonachtig zijn in de Arnhemse wijken: Geitenkamp-Monnikenhuizen, Klarendal-st. Marten, Malburgen-Immerloo, Arnhem-midden en Presikhaaf. Wekelijks wordt er getraind bij alle buurtteams. Eén keer per maand staat er een toernooi op het programma waarbij de teams uit alle wijken het opnemen tegen elkaar. Fairplay is daarin een belangrijke pijler. Ook kent het programma een maatschappelijke component, waarbij de deelnemers positief worden gestimuleerd op gebied van onderwijs en werk.
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: