3 januari 2016 In de media

Nathan en Ibarra trainen weer met de groep

De geblesseerden Renato Ibarra en Nathan zijn vanochtend weer aangesloten bij de Vitesse-selectie en trainen mee met de groep. Kosuka Ota sluit maandag aan in Spanje.
De Braziliaan Nathan liet zich door de medische staf van Chelsea behandelen aan de meniscusblessure, die hij enkele weken geleden opliep tijdens de training in Arnhem.

De topclub uit Londen heeft het beleid dat verhuurde spelers zich bij de medische staf in Engeland melden, wanneer zij langere tijd zijn uitgeschakeld door een blessure. Nathan keerde pal voor de winterstop terug naar Arnhem en bekeek het Eredivisie-duel Heracles – Vitesse.
 


Eerste training van Vitesse op Papendal na de winterstop

Ook Renato Ibarra is weer hersteld van een knieblessure en trainde zondagochtend mee het de selectie van Vitesse op Papendal. Ook Renato Ibarra is weer hersteld van een knieblessure en trainde zondagochtend mee het de selectie van Vitesse op Papendal. De Ecuadoriaan mistte het uitduel tegen Heracles Almelo en het thuisduel tegen FC Twente voor de winterstop.

Maandag vertrekt de selectie van Vitesse naar Spanje. In Orihuela Costa bereiden trainer Peter Bosz en zijn spelers zich tot en met zaterdag 9 januari voor op de tweede helft van de competitie. Er staat naar verluid een oefenduel tegen de Belgische topper RSC Anderlecht op de planning, maar dit is nog niet door Vitesse formeel bevestigd.
 

Nieuwe aanwinst Kosuka Ota nam onder grote belangstelling het vliegtuig in Tokyo. Hij meldt zich maandag in het trainingskamp in Spanje.

Ota: 'It was a tough decision to leave my beloved Tokyo and move to Vitesse, but I saw it as a challenge and my last chance regarding my age'
 


 

Kosuka Ota vertrekt onder massale belangstelling van zijn fans op het vliegveld van Tokyo
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV – Vitesse – FCT

Hoofdsponsor: