30 januari 2017 In de media

Nathan, Büttner en van Bergen bezochten het Supportershome

Een blije, trotse Nathan Allan de Souza werd in de gewonnen wedstrijd tegen AZ gekozen als Man of the Match. De Braziliaan betrad dan ook met een brede lach het podium in Supportershome Monnikenhuize.
Naast de man van de wedstrijd kwamen ook Alexander Büttner en Mitchell van Bergen naar de supporters.

Nathan boekt niet alleen progressie op het veld. Ook het beheersen van de Engelse taal (en stiekem een klein beetje Nederlands) gaat steeds beter. "Ik ben heel blij dat de trainers mij de kans hebben gegeven op de nummer 10-positie. Dat kan ik denk ik ook het beste en daar heb ik in Brazilië ook gespeeld."

Misschien waren er deze middag nog wel meer ogen gericht op Alexander Büttner. Hij heeft nog geen onderdeel uitgemaakt van de wedstrijdselectie, maar maakte wel zijn eerste minuten in Jong Vitesse. Büttner werkt had aan zijn fitheid: "Ik train twee á drie keer per dag en werk heel hard om er zo snel mogelijk bij te zijn. Het is mooi om te zien dat het team deze overwinningen tegen AZ en Feyenoord heeft gehaald en ik hoop daar snel deel van uit te maken."

Op vrijdagmiddag kwam er goed nieuws over Mitchell van Bergen. Op je 17e je profcontract verlengen. Dat is niet gek zou je denken, maar van Bergen denkt er anders over: "Da's wel gek! Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract en ik heb ook niet getwijfeld om bij Vitesse een nieuw contract te tekenen." Op de rechtsbuitenpositie heeft van Bergen wel met zware concurrentie te maken. Milot Rashica is de laatste erg in vorm: "Ik heb respect voor Milot en hij doet het heel erg goed. Maar natuurlijk wil ik ook een plaats veroveren!".

Na de interviews was het tijd voor de traditionele verloting van het Vitesse-thuisshirt. Een jongedame had het winnende gratis lootje, zodat het voor haar een nog mooiere winnaar werd. Ook bij de volgende wedstrijd worden er weer gratis lootjes uitgedeeld. Vanaf vijf minuten na het laatste fluitsignaal zijn deze op te halen ter hoogte van de Wall of Fame in het supportershome.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: