8 augustus 2010 In de media

Afscheid Nicky Hofs in Supportershome Monnikenhuize

Nicky Hofs beaamde dat Limasol op Cyprus wel erg ver van Arnhem af ligt. “Dat klopt, maar AEL Limasol is een mooie club. Ze spelen elk jaar top vijf en mee om de Europese plaatsen.

Vitesse heeft de centen hard nodig en ik kon mij verbeteren. Wij zitten in een trainingskamp in Oostenrijk. Ik heb mijn trainer verteld dat ik alleen dit weekend afscheid zou kunnen nemen in Arnhem. En zo kreeg ik drie dagen vrij", vertelde Nicky met zijn bekende grijns.
“Ik doe mijn huis in de verhuur en zie wel waar ik na afloop van mijn tweejarig contract sta. Ik sluit niets uit. Vitesse is mijn club en ik ben een rasechte Arnhemmer.”

Nicky Hofs speelde 122 wedstrijden voor Vitesse in twaalf seizoenen. Hij scoorde 23 keer. Tijdens het afscheid op de middenstip van GelreDome ontving hij de Zilveren Speld van Vitesse en mag zich vanaf vandaag 'Zilveren Vitessenaar' noemen. “Dat had ik echt niet verwacht. Dat deed mij veel”, vertelde een zichtbaar aangedane Nicky Hofs.

“Ik wil iedereen bedanken voor haar of zijn steun. Ik heb hier een mooie tijd gehad en mensen zijn mij altijd blijven steunen. Vorig jaar speelde ik een ronduit dramatisch seizoen en dat vind ik vervelend. Ik zal hier graag blijven komen en elke wedstrijd meepakken als ik in Arnhem ben.”

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: