26 juli 2022 In de media

Nicolai Jörgensen in verband gebracht met Vitesse: ‘Ik ben nog ambitieus’

Nicolai Jörgensen staat in de belangstelling van Vitesse, zo meldt het Deense BOLD. De 31-jarige spits is transfervrij sinds zijn vertrek bij FC Kopenhagen deze zomer.

Jörgensen wijst een overstap naar de Arnhemmers niet op voorhand af. “Ik heb een beetje over Vitesse gehoord, maar ik moet er honderd procent zeker van zijn dat de volgende stap de juiste is”, laat de oud-speler van Feyenoord weten aan het medium. “Het zou best een optie kunnen zijn, maar tot nu toe heeft het nog niet tot iets geleid.”

Jörgensen ziet twee opties voor zijn volgende stap. “Ik ben geen 25 jaar meer, dus er zijn twee mogelijkheden in mijn ogen. Of ik ga naar een goede club in een goede competitie, waar de ambities hoog zijn. Ik heb nog drie, vier goede jaren voor mij, dus dat geniet prioriteit. De tweede optie is een heel andere plek, een mooie ervaring voor mij en mijn familie. Ik ben nog ambitieus, maar het kan ook mooi zijn om een ander deel van de wereld te zien.”

Volgens Jörgensen heeft hij al een aantal aanbiedingen gehad, maar wil hij zijn tijd nemen om de juiste keuze te maken. Als hij voor Vitesse kiest, dan betekent dat een terugkeer naar de Eredivisie. Hij speelde tussen 2016 en 2021 voor Feyenoord, waarmee hij in 2017 landskampioen werd.

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: