18 juli 2011 In de media

Niet Barcelona of Vitesse maar Arsenal lijkt slag om Campbell te winnen

Onder meer Barcelona en Vitesse werden met Joel Campbell in verband gebracht, maar de aanvaller van Deportivo Saprissa lijkt op weg naar Arsenal.
Volgens diverse media uit Engeland en Costa Rica maakte de negentienjarige Campbell voor nog geen miljoen euro de overstap naar de Premier League-club. Hij speelde pas drie officiële duels voor Deportivo, maar wordt al langere tijd gevolgd.

Campbell maakte deze zomer indruk op de Gold Cup, waar hij in de 5-0 zege op Cuba zijn eerste internationale doelpunt maakte. De tiener mocht mee naar de Copa América en was een van de uitblinkers in de ontmoeting met Bolivia (2-0). Desondanks kon de aanvaller de uitschakeling in de groepsfase niet voorkomen. Zijn optredens in de Verenigde Staten en Argentinië waren voor veel clubs aanleiding om concreet te worden.

Arsenal zou met Deportivo Saprissa reeds overeenstemming over de transfersom hebben bereikt. De aanvaller, die later deze maand ook aan het WK Onder-20 meedoet, moet zich zelf nog wel uitspreken over de transfer. Het ligt voor de hand dat hij komend seizoen elders op huurbasis zal spelen, daar hij niet in 75 procent van de interlands van Costa Rica in de laatste twee jaar heeft meegeedaan.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: