7 september 2018 In de media

Nieuw Airborne-shirt overhandigd aan Jan Loos

Ook dit seizoen speelt Vitesse de traditionele Airborne-wedstrijd in een speciaal wedstrijdshirt.
Hoofdtrainer Leonid Slutskiy en aanvoerder Maikel van der Werff overhandigde het eerste exemplaar aan de 88-jarige Jan Loos, die als klein jongetje de oorlog meemaakte. In het Airborne-museum bij de John Frostbrug ontving Jan Loos Slutskiy en Van der Werff en vertelde hen over zijn herinneringen aan de oorlog.

Airborne-shirt
Het Airborne-shirt is uitgevoerd in de bekende Airborne-kleuren maroonrood en lichtblauw. Op de achterzijde van het shirt is het woord 'Arnhem' geborduurd. Uiteraard is dit Airborne-shirt voorzien van de Pegasus badge.

10% korting voor seizoenkaarthouders
Als seizoenkaarthouder krijg je standaard 10% korting op jouw merchandise aankopen. Ook op dit speciale wedstrijdshirt krijg je deze korting. Een wedstrijdshirt (S – 5XL) is dus verkrijgbaar vanaf € 71,95. Een junior wedstrijdshirt (XS) is verkrijgbaar vanaf € 62,95. Bestel nu jouw Airborne-shirt via de webshop.

Airborne-traditie
Al sinds 2007 eert Vitesse, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen rondom de jaarlijkse “Airborne-wedstrijd”. Deze wedstrijd in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats in september. De activiteiten zijn een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek.

 

Vitesse

Hoofdsponsor: