30 juli 2020 In de media

Nieuw Vitesse-boek komt uit in september

Het nieuwe boek ‘Vitesse Europa in’ is nu in opmaak en verschijnt op 10 september. De auteur is Ferry Reurink, naast schrijver ook Vitesse-supporter en SV-vrijwilliger.
Uiteraard is er in dit bijzondere boek ook aandacht voor de wedsrtijd Southampton – Vitesse, vandaag (donderdag) exact 5 jaar geleden, inclusief een interview met toenmalig Vitesse captain Guram Kashia.

De wedstrijd is legendarisch omdat het een van de beste Europese uitduels iwas van Vitesse en de Vitesse-supporters veel indruk maakte in Engeland door ruim 90 minuten hun geel-zwarte club aan te moedigen. Een van de diehard fans van Southampton schreef vandaag op zijn Twitter-account het volgende compliment: "#Vitesse fans at st Mary’s 5 years ago, still the loudest set of fans I’ve seen at st Mary’s #SaintsFC"

Ook alle andere, bijzondere Europese wedstrijden van Vitesse zul je in deze bijzondere uitgave terugvinden en kunnen herbeleven.

Verder staat het boek boordevol verhalen verteld door Vitesse-supporters én een aantal opponenten uit 30 jaar Europees voetbalgeschiedenis van onze mooie club Vitesse.

Wordt vervolgd

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: