20 november 2014 In de media

Nieuwe campagne Menzis voor Vitesse-fans!

Ook dit jaar heeft onze maatschappelijk partner Menzis weer een campagne rondom de Menzis Vitesse Clubpolis. In deze campagne spelen Guram Kashia en Abiola Dauda de hoofdrol, samen met jullie, de twaalfde man.
De nieuwe Menzis-premie voor de Vitesse Clubpolis
Ook in 2015 ben je bij Menzis weer goed verzekerd. Dankzij de samenwerking tussen Vitesse en Menzis kan dat al vanaf € 68,75 per maand.
 
Wil jij ook een gratis Vitesse-thuisshirt t.w.v. € 79,95?
Stap dan vóór 1 januari 2015 over naar de Menzis Vitesse Clubpolis en ontvang een Vitesse-thuisshirt ter waarde van € 79,95! Alleen nieuwe Menzis-leden ontvangen het Vitesse-shirt (één shirt per polis). Ben je al verzekerd bij Menzis? Dan kan je je SamenGezond-punten inwisselen voor leuke cadeaus en aantrekkelijke kortingen. Bijvoorbeeld op de premie van je aanvullende verzekering, oplopend tot
€ 30,- korting per jaar.
 
Samen mensen in beweging krijgen
Samen met onze maatschappelijk partner Menzis brengen we mensen in beweging. Want als je beweegt, win je veel: je voelt je beter, het is goed voor je gezondheid en het is gezellig om samen te sporten. Daarom steunt Menzis Vitesse Betrokken en werken we samen aan projecten die draaien om sport, gezondheid en educatie. Zo versterken we met elkaar de leefkracht van inwoners in de regio Arnhem.
 
Lees meer over de Vitesse Clubpolis
 
Lees meer over de maatschappelijke samenwerking
 

Vitesse – Menzis

Hoofdsponsor: