4 maart 2017 In de media

Nieuwe look Kashia trekt veel bekijks

Guram Kashia trok veel bekijks vrijdag tijdens de training van Vitesse. De aanvoerder heeft zijn kapsel en imposante baard gekortwiekt na een weddenschap.
De aanvoerder van Vitesse sloot een weddenschap af met Lewis Baker voor de halve finale van de beker tegen Sparta. De finale in de Kuip halen betekende dat de omvangrijke baard van de Georgiër zou sneuvelen. En dat gebeurde.

Kashia hield zich een dag later keurig aan zijn woord en toonde via social media direct het resultaat. Behalve de baard haalde de stoere centrumverdediger ook direct een flink stuk van zijn haar af. De reacties van fans waren louter positief.

'Belofte maakt schuld', reageerde Kashia. Het is niet de eerste keer dat de speler die sinds 2010 al aan Vitesse is verbonden, zijn baard verwijderd na een weddenschap.

Op de training van vrijdag op Papendal kwamen enkele spelers, onder wie Nathan, even voelen bij Kashia. Ook assistent-trainer Edward Sturing nam lachend een kijkje om zeker te weten dat de voorstopper zijn belofte was nagekomen.

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: