1 oktober 2015 In de media

Nieuwe namen op de Vitesse Heldenwand

In de eerste twee maanden van het seizoen heeft weer een aantal spelers hun officiële debuut gemaakt in het eerste elftal.
Zij plakten deze week hun eigen naam op de Vitesse Heldenwand op Papendal. Bekijk een verslag van VitesseTV.

Onder de nieuwe namen ook die van Mo Osman en Julian Lelieveld. Beide spelers komen uit de Vitesse Voetbal Academie. Een bijzonder moment voor de spelers. Osman vroeg of captain Guram Kashia aanwezig wilde zijn bij het moment. “Guram is voor velen een echt voorbeeld. Hij gaat elke wedstrijd 200%. Op welke positie je ook speelt, hij is een voorbeeld voor alle jeugdspelers.”

Onder toeziend oog van oud-speler Frans Thijssen plakten de Engelse spelers hun naam op de glazen wand. Thijssen speelde zes seizoenen in de Engelse Premier League. Met Ipswich Town FC won de middenvelder zelfs de UEFA Cup. “Ik heb net even met de jongens gesproken.  Ik snap dat deze jongens in de Eredivisie spelen. Er wordt anders gevoetbald in het Championship (tweede niveau in Engeland).”

Sheran Yeini maakte tegen FC Utrecht zijn debuut. De middenvelder is trots dat zijn naam tussen grote Vitesse-spelers staat. “Ik vind het een mooi initiatief, omdat je op deze manier toch verbonden blijft met de club. Het is een mooie waardering  van de club tegenover hun spelers. Misschien kan ik dit in Israël introduceren.”
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: