20 december 2010 In de media

Nieuwe liesblessure Pedersen, jaar zit erop

Marcus Pedersen is in de laatste wedstrijd van 2010, het bekerduel dinsdag bij FC Twente, niet beschikbaar voor Vitesse.

De Noorse spits heeft last van zijn lies. Voor Marcus Pedersen zit de eerste seizoenshelft erop bij Vitesse. De spits, die vier keer scoorde in competitieduels, heeft te veel last van zijn lies en is dinsdag tegen FC Twente niet inzetbaar.

Pedersen kwam met een slepende liesblessure naar Arnhem toe en speelde daardoor maar heel weinig. Nadat hij eindelijk was genezen kreeg de 20-jarige goalgetter last van zijn andere lies. In het uitduel bij NAC speelde de lies weer op.

Door zijn blessure behoort Wiljan Pluim wel weer tot de selectie van trainer Albert Ferrer, die achttien spelers meeneemt naar Enschede. Pluim viel zaterdag bij NAC nog af en werd naar de tribune verwezen.

Ferrer gaf maandagmiddag aan niet veel te willen veranderen aan zijn ploeg ten opzichte van het duel bij NAC (1-1). Ferrer was in Breda erg tevreden met de eerste helft en erg ontevreden met het verloop van de tweede.

Het lijkt erop dat Pluim zijn positie in de spits, hij was in een tweegevecht met Pedersen, kwijt is aan Barazite. Al viel de Huissenaar niet sterk in tegen NAC en zal hij na de winter waarschijnlijk niet meer in het shirt van Vitesse te zien zijn.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Kashia, Van der Struijk, Rajkovic, Drost; Van Ginkel, Aissati, Matic; Jenner, Barazite, Stevanovic.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: