28 maart 2011 In de media

Nieuwe supporterscoördinator bij Vitesse Betrokken

Per 1 april 2011 wordt Vitesse Betrokken versterkt met een nieuwe supporterscoördinator. Via deze weg stellen we Mark Hendriks aan de supporters van Vitesse voor.
Mark, vertel eens wat over jezelf
"Ik ben Mark Hendriks, 36 jaar. Na een korte actieve carrière als profvoetballer, die overigens voor mij vanwege een ernstige blessure vroegtijdig werd afgebroken, heb ik jarenlang als vakdocent lichamelijke opvoeding lesgegeven aan diverse doelgroepen. Na tien jaar vond ik dat het tijd werd voor iets anders en ben daarna enkele jaren als teamleider werkzaam geweest op een afdeling sportontwikkeling waar ik mij bezig hield met het ontwikkelen en uitvoeren van sportstimuleringsprojecten voor jongeren."

Wat heeft je doen besluiten te solliciteren voor deze functie?
"Als supporterscoördinator aan het werk gaan bij Vitesse. Wie wil dit nou niet zou je haast zeggen. Een functie waarin het behartigen van de belangen van de supporters centraal staat. Voor mij een uitdagende functie waarin je met elkaar als supporters van Vitesse de passie voor het voetbal kunt delen en uitdragen. Voor mij een reden te meer om naar de functie van supporterscoördinator te solliciteren."

Waar komt jouw focus te liggen als supporterscoördinator?
"Mensen samenbrengen en met elkaar verbinden. Vanuit deze visie die gedragen wordt door stichting Vitesse Betrokken zal ik als supporterscoördinator een actieve rol innemen in de maatschappelijke omgeving van de supporters. Wederzijdse betrokkenheid, sportiviteit en respect dienen als belangrijke pijlers om tot elkaar te komen en van daaruit met zijn allen als 12e man achter Vitesse te staan. In mijn eerste periode als supporterscoördinator zal ik mij bezig gaan houden met kennismaking van de supporters. Deze periode staat dan ook in het teken om elkaar beter te leren kennen. Ik kijk er dan ook naar uit om 1 april van start te gaan."

Tijdens de thuiswedstrijd van Vitesse tegen NEC zal Mark starten met zijn werkzaamheden.

Mark is vanaf vrijdag 1 april, net als zijn collega’s, te bereiken via telefoonnummer 026-8807549 of info@vitessebetrokken.nl.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: