4 juni 2010 In de media

Nieuwe SV partner Zwart op Geel

De Winter drukkers & uitgevers gaat de komende drie seizoenen het full color blad van Supportersvereniging Vitesse drukken en uitgeven.

Zwart op Geel komt zes keer per jaar uit en staat boordevol interviews, achtergrondverhalen en Vitesse-nieuws.
Het blad kent een rijke historie en wordt gedrukt in een oplage van 3500 stuks. SV leden krijgen het magazine gratis thuisgestuurd.

De Winter drukkers & uitgevers is een modern mediabedrijf en heeft al een vooraanstaande positie in de media- en communicatiemarkt in Noordoost-Brabant en Noord Limburg. Tot de bedrijfsonderdelen behoren onder meer een uitgeverij van regionale weekbladen, kabelkranten, ondernemingsmagazines en nieuwe media.
De Winter drukkers & uitgevers is geen onbekende in de uitgifte van voetbalmedia. Zo verzorgen zij ook de advertentieacquisitie voor alle PSV magazines.

Ralph Gerritsen, voorzitter van de Supportersvereniging Vitesse, is blij met het contract. ‘De Winter is een betrouwbare partij en biedt ons als SV voor drie jaar zekerheid. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking. Als de voorgesprekken een graadmeter zijn, hebben wij daar alle vertrouwen in. Bovendien draagt De Winter de Vitesse-supporter een goed hart toe. Zij treden de komende drie jaar ook als subsponsor op en dat zal de Arnhemse Vitesse-supporter ten goede komen.’

Ook Roland de Winter is, als eigenaar van de nieuwe huisdrukker van de SV, blij met de samenwerking: ‘Wij hadden al een overeenkomst met Vitesse en zijn vervolgens met de supportersvereniging in gesprek geraakt. De passie en gedrevenheid die ik voelde bij de SV herken ik vanuit mijn eigen bedrijf. Daarom ben ik ontzettend blij dat we na slechts enkele gesprekken overeen zijn gekomen een fantastische samenwerking aan te gaan. Iets waardoor de kwaliteit en continuïteit van "Zwart op Geel" gewaarborgd is.’

Roland de Winter (directeur), Ralph Gerritsen (SV voorzitter) en Léon de Beer (accountmanager)

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: