11 maart 2011 In de media

Nieuwe trainingsaccommodatie Vitesse

Een interessante en tevens zeer belangrijke ontwikkeling die mogelijk is geworden na de komst van Merab Jordania is een nieuwe trainingsaccommodatie.

Al geruime tijd liggen de plannen voor een verbeterde accommodatie in de kast, maar de financiële middelen hiervoor waren er simpelweg niet. De plannen zijn gelukkig uit de kast gehaald en worden bewaarheid. Een formidabel moment en enorm belangrijk.

De accommodatie krijgt zijn plek op Nationaal Sportcentrum Papendal, de topsportlocatie waar Vitesse al een groot aantal jaren gevestigd is. De nieuwe levensader van de club moet de belichaming van het nieuwe Vitesse worden en de toekomst van de kwaliteit van bijvoorbeeld de Voetbal Academie waarborgen. Een modern gebouw met diverse kantoorruimtes, voldoende kleedkamers en omgeven door een groot aantal voetbalvelden.

Op het moment van schrijven zijn de gesprekken tussen Vitesse en de betrokken partijen nog in volle gang, maar we lichten graag een eerste tipje van deze indrukwekkende voetbalsluier op. Op deze pagina vindt u een tweetal schetsen van de toekomstige trainingsaccommodatie van Vitesse*, aangevuld met een aantal kenmerken van de accommodatie.

In de komende Zwart op Geel zal aandacht aan de plannen voor de trainingsaccomodatie worden besteed.

Nieuwe trainingsaccommodatie Vitesse:

– totaal bruto vloeroppervlakte: 5.000 m2
– 5 natuurvelden
– 1 kunstgrasveld
– 10 kleedkamers
– kantoorruimte
– medische ruimten
– auditorium | media ruimte
– spelershome

(* onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en aanvullingen)

Vitesse

Hoofdsponsor: