19 januari 2010 In de media

Nieuwe voorzitter kijkt uit naar persoonlijk contact

Nieuwe voorzitter kijkt uit naar persoonlijk contact met achterban en sponsors

Maasbert Schouten, de kersverse voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vitesse, wil in het kader van transparantie en toegankelijkheid graag persoonlijk in contact treden met supporters en (bestaande & nieuwe) sponsors van de club. Hiertoe stelt hij zijn e-mailadres, m.schouten@vitesse.nl open voor interactie. Een ieder die daar behoefte aan heeft, kan Maasbert vanaf nu een berichtje sturen.

Maasbert Schouten: "Bij Vitesse vinden we persoonlijk contact belangrijk. Ik wil mijn steentje bijdragen door ook de dialoog met Vitessenaren aan te gaan. Samen maken wij namelijk deze mooie club en daarom vind ik het belangrijk te weten wat er bij de achterban en bij sponsors leeft. Wanneer je de wensen van supporters en sponsors kent, dan kun je daar ook beter op inspelen. Daarnaast hoop ik dat ook toekomstige investeerders of sponsors mij mede via deze weg weten te vinden. Vragen, opmerkingen en/of ideeën zijn allemaal zeer welkom, mits ze serieus zijn. Deze zal ik dan zo snel mogelijk beantwoorden."

Overigens is het niet de bedoeling dat het mailadres van Maasbert Schouten de functie van de adressen info@vitesse.nl, fanservice@vitesse.nl, info@vitessebetrokken.nl, kinderrondleiding@vitesse.nl en kidsclub@vitesse.nl overneemt. Voor vragen over de reguliere bedrijfsprocessen verzoeken wij je gebruik te blijven maken van de bekende en hierboven genoemde adressen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: