30 december 2019 In de media

Nieuwsbrief Rollerside incl. opgave uitwedstrijden 2e seizoenshelft

Het jaar loopt alweer bijna op zijn einde en hiermee is de start van de 2e seizoenshelft in aantocht. Het moment om u te informeren over de meest actuele zaken rondom de Rollerside en Mindervalide-tribune. Ook treft u hierbij het formulier opgave uitwedstrijden 2e seizoenshelft aan.
Voorzieningen en dienstverlening Rollerside en Mindervalide-tribune 
Ook in de afgelopen maanden is de Rollerside commissie van de Supportersvereniging (SV), veel in gesprek geweest met Vitesse. Onderwerp van gesprek tijdens de eerste seizoenshelft, was met name het probleem rondom de plaatsen en nummering hiervan op de Rollerside.   
 
Plaatsen en nummering op de Rollerside  
Bij de start van het seizoen, heeft de Rollerside commissie opnieuw signalen ontvangen over de plaatsen en de nummering op de Rollerside. In de praktijk blijkt dat er door stewards onvoldoende gehandhaafd wordt, wat betreft het kunnen plaatsnemen op de plaats welke hoort bij uw seizoenkaart.
 
De oorzaak voor dit probleem kan verschillende factoren hebben. Onlangs is er bijvoorbeeld bij de Airborne wedstrijd een verdrijving van plaatsen geweest, aangezien veteranen ook aanwezig waren met mindervaliden, waar eigenlijk geen plaatsen voor waren gereserveerd. Daarnaast is er verwarring over nummers op de grond en de plaatsen achter de boarding. De nummers op de grond dienen aangehouden te worden. Dit heeft Vitesse nogmaals gecommuniceerd naar haar stewards.
 
Anderzijds is de vraag of de plaatsen wel voldoende ruimte bieden voor een roller (een scootmobiel is bijvoorbeeld veel groter en breder) met een begeleider. Tijdens de thuiswedstrijd tegen
ADO Den Haag op 26 oktober jl., is elke roller door stewards naar zijn of haar plaats begeleid. Op deze manier hopen wij samen met Vitesse, beter in beeld te krijgen waar het probleem nu precies ligt.
Ook tijdens de 2de seizoenshelft zullen wij hierover in gesprek blijven. Wij willen u dan ook vragen zoveel mogelijk uw eigen plaatsnummer aan te houden. Daarnaast vragen wij u ervaringen met ons te blijven delen.        
 
Bezoek een uitwedstrijd! 
Zoals u van ons gewend bent doen wij onze uiterste best om het voor de Vitesse-rollers mogelijk te maken de uitwedstrijden te bezoeken. Echter wij blijven wel afhankelijk van de medewerking van de club die wij bezoeken. Ook voor ons is het altijd weer afwachten hoeveel kaarten de tegenpartij beschikbaar stelt. Er is dus geen garantie dat u de wedstrijden die u opgeeft ook daadwerkelijk kunt bezoeken. Op het moment dat het duidelijk is hoeveel kaarten er voor een wedstrijd beschikbaar zijn, wordt er contact met u opgenomen en volgen de verdere details.

Wanneer u zich heeft opgegeven gaan wij er vanuit dat u ook daadwerkelijk de wedstrijd zal bezoeken. Uw kaarten zijn dan namelijk besteld. Wanneer u toch niet mee kunt, geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Op deze manier kunnen wij de organisatie en andere belangstellenden tijdig op de hoogte stellen.   

Het is echter voor rollers alleen mogelijk om via georganiseerd vervoer een uitwedstrijd te bezoeken. Dit heeft onder meer te maken met de prijsstelling van de kaarten. Door het georganiseerd vervoer lukt het ons veelal om korting op de toegangskaarten te verkrijgen (zoals dat ook georganiseerd is voor de overige supporters die met de bussen reizen). Ook tijdens de 2de seizoenshelft zullen onze rollers zoveel mogelijk met de reguliere supportersbussen meereizen.
 
Op woensdag 22 januari a.s. speelt Vitesse in de achtste finale van de KNVB – beker tegen Heracles Almelo. Om 18:30 uur wordt er afgetrapt in het Erve Asito stadion in Almelo. Indien u deze wedstrijd wenst te bezoeken, geef dit dan aan door een mail aan: raymond.klaassen@vitesse.org 
 
Download het formulier HIER, vul het in en stuur of mail deze naar het onderstaande adres van de supportersvereniging.
 
Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de supportersvereniging. Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met
 
Raymond Klaassen (rollerplaats 29)
Cees Groen (rollerplaats 3) of
Bram Kelly (rollerplaats 74)    
Namens de Rollerside commissie een goede jaarwisseling en een gezond 2020 gewenst!
 
Raymond Klaassen.
bestuurslid

Supportersvereniging Vitesse
Postbus 30332
6803 AH Arnhem

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: