28 augustus 2012 In de media

Nog drie dagen…

Over 3 dagen sluit de transfermarkt van 2012. Tot middernacht van de 31ste augustus hebben binnen- en buitenlandse clubs de tijd om hun selecties te versterken of te ontdoen van overbodige spelers. Ook Vitesse is nog actief op de transfermarkt.
Theo Janssen
De handtekeningen onder het contract met Theo Janssen worden waarschijnlijk op dinsdagmiddag gezet.

Onzeker is of Theo Janssen vandaag al mee zal trainen met  Vitesse, zoals maandag in de regionale media werd voorgespiegeld. De openbare ochtendtraining op dinsdag is afgeblazen.

Nikola Aksentijevic
Vitesse verwacht de Serviër Nikola Aksentijevic eind deze week te huren van Partizan Belgrado.

Omdat Partizan Belgrado donderdag nog speelt in de Europa League, wordt de komst van de 19-jarige rechtsback normaliter pas vrijdag afgerond. Aksentijevic kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten.

Linkeraanvaller en verdedigende middenvelder
Het is ondudelijk of en wat er verder aan versterkingen naar Arnhem gaan komen. Er was oorspronkelijk sprake van ’twee spelers per linie’. Tot nu toe kwamen twee breedteversterkingen voor de verdediging Morais en Mori, naar Arnhem. Voor het middenveld is Theo Janssen aangetrokken. De angels lijken vooral nog op de linkervleugel- en de verdedigende middenveldplek te liggen, wil je de gestelde doelstelling voor dit seizoen, het behalen van een top drie plek, realiseren.

Wij zullen zien wat er nog in drie dagen bij FC Hollywood aan de Rijn mogelijk is.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: