15 maart 2010 In de media

Nu is het genoeg! Vlaggetjes terug op de bussen!

Ingezonden brief van Karin Dielen: Wij Arnhemmers kankeren. Op van alles en nog wat, en dat moeten we blijven doen, want anders zijn we geen echte Arnhemmers meer.

Ik ben ook een Arnhems meisje. Geboren in Klarendal, nu wonend in Velp maar met een eigen zaak in Arnhem. En als ik zo om me heen kijk, is het nu genoeg met die afbraakzucht van o.a. de politiek. Gelukkig geen moskee in de school waar ik op heb gezeten, de Sint Jansschool in Klarendal. Hopelijk geen nieuwe haven voor € 90 miljoen. Eerst maar dat station afbouwen!

Ik heb uiteraard het enige aan steunbetuigingen gedaan voor wat betreft het bovenstaande. Maar wat ik vandaag weer heb meegemaakt…

Ik ben een trouwe Vitesse-supporter, van kinds af aan ben ik met Vitesse opgegroeid. En dat hoort ook zo. Arnhem en Vitesse zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe slecht ze nu ook spelen, daar kunnen wij als supporter niks aan doen. Dat beslissen de heren die Dansmariekes het veld opsturen onder de noemer chearleader. Moet je die meiden zien blauwbekken op dat veld. En bijna niemand die voor ze klapt. De nieuwe vogel vliegt wel goed, en dat is dan toch wel indrukwekkend, hoewel je dat als echte Arnhemmer niet wilt toegeven, want Arnhemmers kankeren. Maar vandaag…..

DE VLAGGETJES ZITTEN NIET MEER OP DE BUSSEN VAN VITESSE ALS ZE THUIS SPELEN!!!!!!!!! Waarom toch al die tradities afschaffen? Ik liet altijd hartstikke trots aan buitenstaanders + onze kinderen zien dat die vlaggetjes op de bussen zaten, want dan kon ik ze laten zien dat Vitesse speelde. Dat vond iedereen, echt zonder uitzondering, heel bijzonder. En dan was ik weer trots. En als ze op de trolleybussen zaten, was ik nog trotser. Want dat hebben wij in Arnhem. Wij denken aan het milieu. En wij zijn trots zijn op Vitesse.

Waarom pakken jullie ons toch alle tradities af? Vooruitgang is goed, en die kun je en moet je ook niet tegenhouden. Maar niet alles hoeft op de schopstoel. Niet alles moet je afschaffen.

WIJ WILLEN DE VLAGGETJES TERUG OP DE BUSSEN, meneer of mevrouw van Connexxion + Breng!!

Karin Dielen, Velp. ( Zuid tribune, vak 115)

Geschreven op zondag 14 maart 2010, na de zoveelste ongelukkige nederlaag van Vitas….

(ingezonden brief aan Org) Lees HIER ook de overige artikelen over dit onderwerp

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: