14 september 2019 In de media

Obispo: ‘Je kunt wel concluderen dat ik bij PSV stil heb gestaan in mijn ontwikkeling’

Armando Obispo gaat zich niet inhouden als hij scoort tegen PSV. De twintigjarige verdediger wordt dit seizoen door de Eindhovense club verhuurt aan Vitesse, dat zaterdagavond op bezoek gaat in het Philips Stadion.
"Daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht, maar als ik er nu aan denk zou ik zeggen dat ik toch niet zo vaak scoor", zegt Obispo tegen Omroep Brabant over de mogelijkheid dat hij een goal maakt in Eindhoven. "Maar als ik dan toch scoor, zal ik geen rondjes over heel het veld gaan lopen. Maar ik zou zeker wat emotie tonen, dat wel."

Obispo speelt sinds 2006 voor PSV en zat afgelopen seizoen bij de eerste selectie van trainer Mark van Bommel. Hij kwam echter niet verder dan twintig minuten. "Ik denk dat je dan wel kunt concluderen dat ik wat stil heb gestaan in mijn ontwikkeling", zegt hij. "Maar gelukkig heb ik nog wel een aantal wedstrijden kunnen spelen voor Jong PSV. Dat heeft dan weer wel meegeholpen."

Bij Vitesse miste Obispo nog geen Eredivisie-minuut. De Arnhemmers gaan na vijf speelronden aan kop in de Eredivisie met elf punten.

Voetbalprimeur / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: