13 juli 2016 In de media

Ochtendtraining dag 3 in Slovenië

Op dag drie van het trainingskamp stond er om 10.00 uur een training op het programma. De weersomstandigheden bleken inmiddels een stuk aangenamer dan de dagen ervoor. Dinsdagavond koelde het dankzij een fikse regenbui af.
Woensdagochtend was het licht bewolkt en zo'n 23 graden. Ideaal weer om te trainen en dat was ook terug te zien op het veld. Alle 24-spelers maakten hun opwachting en begonnen de training met een rondo. Vervolgens werd een groot positiespel gedaan.

Daarna werd de selectie in tweeën gedeeld. Om en om werd er gewerkt aan spelpatronen en werden er stabiliteits- en coördinatieoefeningen gedaan. Aan het einde van de training werd er op een groot veld een aantal partijvormen 11 tegen 11 afgewerkt.

Nog niet voor iedereen was de training daarna voorbij. Onder aanvoering van de enthousiaste Lewis Baker en met keeperstrainer Raimond van der Gouw als scheidsrechter gingen Eloy Room, Abiola Dauda, Mo Osman, Milot Rashica en natuurlijk Baker de strijd met elkaar aan met een potje 'latje trappen'.

Vitesse TV was er bij en legde de onderlinge competitie vast. Vanavond zijn de beelden hiervan te zien in het dagverslag van Vitesse TV.

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: