15 juli 2014 In de media

Oefenwedstrijd tegen Hertha BSC besloten

De oefenwedstrijd Hertha BSC vs Vitesse van vrijdag 18 juli wordt achter
 gesloten deuren gespeeld.
Het oefenduel stond gepland om in Lippstadt gespeeld 
te worden, maar vanwege organisatorische en veiligheidsredenen moet er worden 
uitgeweken naar een besloten locatie.

Dinsdagavond 15 juli speelt Vitesse in Duitsland tegen VFL Osnabrück, aanvang 19.00 uur. Dit duel is toegankelijk voor supporters. Kijk voor kaartverkoopinformatie op www.Vitesse.nl/kaartverkoop .
 


SV neemt geen genoegen met uitleg besloten wedstrijd Hertha BSC – Vitesse
 
De Supportersvereniging Vitesse neemt geen genoegen met de summiere uitleg dat het op vrijdag geplande oefenduel Hertha BSC – Vitesse achter gesloten deuren wordt gespeeld.
 
De website van Vitesse geeft weer dat de redenen ‘vanwege organisatorische en veiligheid aard’ zijn en daarom moet worden uitgeweken naar een besloten locatie elders.
 
Diverse Vitesse-supporters en vrijwillige SV-stewards hebben die dag speciaal vrij genomen om de wedstrijd vrijdag a.s. in Lippstadt (Dld) bij te kunnen wonen. De relatief late mededeling, drie dagen voor de speeldag, valt dan ook rauw op het dak.
 
De SV heeft de volgende vragen aan Vitesse gesteld: Wie heeft dit besluit genomen? Welke concrete dreiging speelt er? Waarom is dit besluit nu pas genomen en gecommuniceerd? Wij zullen de antwoorden via vitesse.org delen.
 
Supportersvereniging Vitesse

Vitesse / Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: