27 juni 2011 In de media

Oefenwedstrijd Vitesse-Chelsea geannuleerd

Chelsea FC heeft de oefenwedstrijd tegen Vitesse geannuleerd. De Arnhemmers zouden de Londense topclub op zaterdag 9 juli in GelreDome ontvangen. Met de aanstelling van André Villas-Boas heeft Chelsea haar oefenprogramma echter veranderd.
De nieuwe coach achtte 9 juli te vroeg voor een trip naar Nederland en een wedstrijd op dit niveau. Chelsea heeft zich geëxcuseerd en toegezegd in de toekomst alsnog naar Arnhem te komen. Deze datum is momenteel nog niet bekend.

Vitesse heeft getracht voor 9 juli een andere topclub als tegenstander te vinden, maar dat is helaas niet gelukt. Algemeen directeur Paul van der Kraan: “Vitesse is pas afgelopen weekeinde met de feiten geconfronteerd. Het is nu te laat om nog met een tegenstander van formaat op de proppen te komen. Het is een kwestie van overmacht, die vooral voor onze supporters vervelende consequenties heeft. We hebben veel moeite gedaan om deze wedstrijd te organiseren, omdat we onze seizoenkaarthouders dit duel als extraatje hadden aangeboden. Zij zullen gecompenseerd worden. De kopers van dagkaarten kunnen hun geld terugkrijgen. Een grote teleurstelling”.

Meer informatie over de wijze van compensatie vanaf dinsdag 28 juni op www.vitesse.nl .

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: