30 augustus 2016 In de media

Officieel: Tighadouini keert terug bij Vitesse

Adnane Tighadouini keert terug op het oude nest. De aanvaller wordt voor één jaar gehuurd van het Spaanse Málaga CF. Tevens heeft Vitesse een optie tot koop bedongen.
De 23-jarige Tighadouini speelde vanaf 2003 in de Vitesse Voetbal Academie. Op 24 april 2011 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal. In het shirt van Vitesse was Tighadouini tijdens zijn debuutwedstrijd vs FC Utrecht, als invaller voor Davy Pröpper, meteen trefzeker. Na verhuurperiodes bij FC Volendam en SC Cambuur, stapte hij in januari 2014 over naar NAC Breda. Na een sterke periode van anderhalf jaar in Breda vertrok hij naar Spanje om in de Primera División te spelen bij Málaga CF. In de winterstop werd Tighadouini verhuurd aan Kayserispor uit Turkije.
 
Tighadouini over zijn terugkeer: “Vitesse is natuurlijk altijd mijn club gebleven. Ik heb hier al bijna tien seizoenen gevoetbald. Ik kom nu met meer bagage en ervaring terug. Als voetballer ben ik verder dan toen ik naar NAC Breda vertrok. Ik kijk er naar uit om weer voor Vitesse te spelen. Dit is voor mij op dit moment de perfecte stap.”
 
Technisch directeur Mo Allach over de terugkeer van de voorhoedespeler: “Dit was wederom een buitenkans die ons op de vleugels kwalitatief meer mogelijkheden bied. Het is daarbij natuurlijk ook een goed teken dat er, net als Ricky van Wolfswinkel, een echte Vitessenaar terugkeert.”
 
Tighadouini sluit per direct aan bij de selectie.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: