31 augustus 2016 In de media

OHRA Vitesse G-trofee wederom een daverend succes

Woensdag 31 augustus vond de 17e editie van de OHRA Vitesse G-trofee plaats. Tijdens deze middag namen veertien G-teams het samen met selectiespelers tegen elkaar op. De middag stond volop in teken van sportiviteit en plezier.
Op het zonovergoten kunstgrasveld van de trainingsaccommodatie op Papendal streden de teams samen met de spelers om de eerste plaats en de fairplayprijs. Vitesse jeugdtrainers ondersteunden de teams door ze te coachen en ze aan te moedigen langs de lijn. Stafleden beoordeelden de teams op sportiviteit en respect en de medische staf zorgde voor de wedstrijdbegeleiding. Een overgetelijke dag voor de deelnemers.

Uiteindelijk won team Elver uit Arnhem het toernooi. Team Ede|Victoria wist de tweede plek te veroveren en team Mondriaan werd derde. Team Nieuwe Brink won de OHRA Vitesse G-trofee fairplayprijs. Alle deelnemers zijn uitgenodigd om de wedstrijd Vitesse vs FC Groningen te bekijken.

Vitesse kijkt terug op een zeer geslaagde dag en dankt OHRA voor het mogelijk maken van deze activiteit voor G-voetballers uit heel Nederland.

 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: