17 augustus 2011 In de media

Old Stars Penaltybokaal: Wapenaar v Martel

In de rust van een groot aantal thuiswedstrijden gaan oud-spelers van Vitesse dit seizoen strijden om de felbegeerde ‘Old Stars Penaltybokaal’. In de rust van Vitesse v FC Utrecht nemen oud-doelman Harald Wapenaar en oud-aanvaller Didier Martel het tegen elkaar op.

Wapenaar en Martel kwamen beide voor zowel Vitesse als FC Utrecht uit. Wapenaar speelde in totaal vijf seizoenen voor FC Utrecht en kwam drie seizoenen uit voor de Arnhemse club. Martel speelde twee seizoen voor de ploeg uit de Domstad en speelde de laatste vier jaar van zijn carrière in het geelzwart van Vitesse.

De doelman van de penaltybokaal is elke keer afkomstig van een amateurvereniging. Zaterdag 20 augustus staat Frans Budel, keeper van het eerste elftal van VVO uit Velp, onder de lat.

De vuurdoop voor bokaal was in de rust van Vitesse v VVV voor René Eijer en Roberto Straal. Na penalty’s was de stand 3-3 en volgde er een beslissende zesde penalty. Eijer schoot de bal naast, waarna Straal de winnende strafschop achter doelman Ozgur Unal van FC Presikhaaf schoot.