30 maart 2017 In de media

Oldstars spelen Gelderse derby

In aanloop naar de Gelderse derby namen de OldStars van Vitesse en NEC het donderdag in Nijmegen al tegen elkaar op. Een fanatieke maar gemoedelijke derby waar ‘Walking Football’ werd gespeeld. Tevens is het de aftrap van de #MorethanFootball actie week.
Om 10.00 uur kwamen de teams bijeen op trainingscomplex Eendracht in Nijmegen en werden de Vitesse OldStars warm ontvangen door de OldStars van NEC. Gebroederlijk dronken beide teams een kopje koffie of thee en werden de laatste nieuwtjes over de derby besproken. Ben Tang, fanatiek speler van Vitesse OldStars, heeft 42 jaar bij de gemeente Nijmegen gewerkt. In aanloop naar de derby was het dan meestal wel gezellig op het kantoor.

“Als Vitesse had gewonnen ging ik altijd met een grote glimlach naar het werk, dan kwam ik op het kantoor en vroeg ik; heeft iemand dit weekend nog naar Studio Sport gekeken? Ik heb het deze keer helaas gemist…” Ook komt Ben Tang weer een oud collega tegen. “Jos, mijn oud collega, speelt bij de OldStars van NEC. Het is altijd leuk om hem weer te zien. We kletsen dan over van alles en nog wat. Vaak gaat het niet eens over voetbal.”

Na de koffie en de thee vertrokken beide teams vervolgens richting de kleedkamer om zich op te maken voor de wedstrijd. De wedstrijd verliep fanatiek maar gemoedelijk en sportief.

Na afloop werden de handjes geschud en werd er een gezamenlijke teamfoto gemaakt. Een mooie voorwedstrijd op de derby van aankomende zondag.
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: