21 december 2014 In de media

Oliebollen en warme chocolademelk voor Heracles-supporters

Al jaren worden de Vitesse-supporters in het Polman stadion te Almelo welkom geheten bij de uitwedstrijden. Namens de supportersvereniging ‘Hart voor Heracles’ staan altijd koffie, thee en belegde broodjes klaar voor de Vitesse-supporters bij binnenkomst. Je voelt je daar echt welkom als bezoekende supporter.
Hoog tijd om eens wat terug te doen.

Voor de laatste competitiewedstrijd van dit jaar, op zondag 21 december, zijn de bezoekende Heracles-supporters getrakteerd op warme chocolademelk en een oliebol.  De Supportersvereniging Vitesse (SV) en Bakker Bart hebben dit verzorgd en mogelijk gemaakt.

De ongeveer 150 meegereisde supporters vonden het allemaal een leuke geste. De oliebollen en chocolademelk vonden gretig aftrek. Er ontstond zelfs een kleine wachtrij na de aankomst van 3 bussen. Ook de 7 meegereisde minder- validen en rollers kregen hun versnapering aangeboden.

De vrijwilligers van de SV en de Heracles-supporters hadden tussendoor ook nog even tijd om samen te praten over elkaars clubs, het spel van hun clubs, de resultaten en de verwachting bij de wedstrijd van die middag. Menigeen zegt: ‘Zo zou het altijd moeten zijn’ of ‘Dat moet kunnen’. 

Wij zeggen er niets over. Wij laten zien dat het kan.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: