19 augustus 2012 In de media

Ongelukkige Van Hintum: “Normaal gaat die bal er in”

PEC Zwolle-speler Bart van Hintum was zaterdagavond in de wedstrijd tegen Vitesse (0-1) niet in goede doen. De verdediger stond verkeerd opgesteld bij het doelpunt van de Arnhemmers en miste in de slotfase een strafschop.
Renato Ibarra zette Vitesse na iets meer dan een uur spelen op voorsprong. Zwolle kreeg daarop verschillende kansen via onder meer Wiljan Pluim (foto), maar geen enkele speler wist het net niet te vinden. In de blessuretijd van de wedstrijd ontfermde Van Hintum zich over de gegeven strafschop, maar hij schoot de bal huizenhoog over het doel.

"Normaal gaat die bal erin, dat is wat er mis is gegaan", vertelde de linksachter na de wedstrijd op de officiële website van de club. Collega Joey van den Bergh was van mening dat er meer in had gezeten voor Zwolle.

"We speelden vrij aardig", keek de aanvoerder na afloop terug op de wedstrijd."We vallen alleen steeds aan de verkeerde kant van de score, dat is niet goed." Zwolle kan zich volgende week revancheren van de nederlaag. Dan neemt de ploeg het op tegen FC Utrecht.

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: