23 juni 2014 In de media

Only for Men nieuwe partner van Vitesse

Only for Men is met ingang van komend seizoen officieel partner van Vitesse. De komende drie seizoenen worden technische staf, spelers, Raad van Commissarissen, directie en management gekleed door Only for Men.
De samenwerking werd zondagmiddag 22 juni in de Mensperience Store in Doesburg officieel ondertekend.

Commercieel directeur van Vitesse, Peter Gansler, over de nieuwe partner: “Het is belangrijk dat clubvertegenwoordigers er representatief uit zien. Het is namelijk het visitekaartje van de organisatie. Door de samenwerking met Only for Men garanderen we een combinatie tussen zakelijk en sportief. Daarnaast gaan we op zowel zakelijk- als supportersgebied verschillende activiteiten ondernemen. Dankzij het meerjarige contract, de clubkostuums en de extra activiteiten wordt het een intensieve samenwerking.”

Piet Feenstra, Algemeen Directeur van Only for Men: “Wij voelen ons sterk verbonden met Vitesse. Voor beide partijen geldt dat ze in hun discipline toonaangevend zijn in de regio. We hopen de komende jaren samen veel succes te behalen en onze naamsbekendheid verder te vergroten.“

Het exclusieve partnerschap werd zondag 22 juni officieel ondertekend. Een afvaardiging van de Raad van Commissarissen, Stichtingsbestuur Vitesse-Arnhem, directie van Vitesse en het bestuur van de Business Club Vitesse-GelreDome reisden met de spelersbus naar de Mensperience Store van Only for Men in Doesburg. Het clubkostuum voor aankomend seizoen wordt binnenkort gepresenteerd.

De samenwerking wordt in juli voor het eerst zichtbaar. Dan vindt er een evenement plaats in de Mensperience Store. Op deze dag profiteren ook Vitesse-supporters van de nieuwe samenwerking. Later in het seizoen volgt er onder meer een businessclub-activiteit in Doesburg.

Met dit partnerschap is Only for Men een toevoeging op de al bestaande partners van Vitesse:  Truphone, Macron, Connexxion, Menzis, VWGNijhof, Unica Schutte ICT, Willemsen de Koning en Zijm.
 

Permalink voor ingesloten afbeelding
Vitesse

Hoofdsponsor: