28 maart 2011 In de media

Onrust binnen technische staf Vitesse blijft aanhouden

Naar buiten blijft Vitesse volhouden dat er complete rust heerst binnen de technische staf. Assistent-trainer Stanley Menzo kan echter niet samenwerken met hoofdcoach Albert Ferrer.

Vorige week zaterdag, daags na de 3-1 nederlaag in Alkmaar, vond overleg plaats tussen technisch directeur Ted van Leeuwen, trainer Ferrer en zijn assistenten Albert Capellas en Stanley Menzo. Laatstgenoemde liet weten niet tevreden te zijn met zijn rol binnen de technische staf, en verliet boos het gesprek, dat in een zeer verhitte sfeer plaatsvond, zo melden zeer betrouwbare bronnen binnen de club.

‘We hebben een regulier overleg gehad, zoals dat elke week plaatsheeft. Maar daar was niets bijzonders aan de hand’, laat Van Leeuwen als reactie weten aan Voetbal International.

‘Sterker nog, we maken dagelijks grappen over de slechte onderlinge verhoudingen, dat zegt toch genoeg?’ Toch lijkt het erop dat het treffen met NEC van komend weekend cruciaal gaat worden voor het aanblijven van Ferrer.

Naast zijn geruzie met Menzo sijpelen steeds meer berichten door dat de selectie het dictatoriale gedrag van de Spaanse oefenmeester zat is.

Voetbal International

Hoofdsponsor: