16 november 2012 In de media

Onvoldoende affiniteit met Derby gevoel

De laatste training voor de Gelderse derby wordt zaterdag om 16.15 uur in GereDome gehouden. Supporters zijn welkom, maar vuurwerk en sfeermiddelen niet. De Supportersvereniging Vitesse betreurt deze gang van zaken.
Dat er in GelreDome getraind wordt is begrijpelijk, maar dat was wellicht ook op vrijdag mogelijk geweest. 

Het is gebruikelijk dat de Vitesse-supporters massaal de training voor de Gelderse derby bezoeken en met spandoeken, leuzen en siervuurwerk de spelers een hart onder de riem steken en het belang van deze wedstrijd nog een keer extra benadrukken. De SV zou het toejuichen als binnen de professionalisering ook een stuk Arnhemse traditie in stand gehouden wordt als binding met de Vitesse-supporters. 

Ondanks deze tegenvallende keuze van de trainer en clubleiding, roept de Supportersvereniging Vitesse alle supporters op om de zaterdagtraining te bezoeken en de Vitesse-staf en -selectie op scherp te zetten voor de derby van zondag. De Gelderse derby moet een Arnhemse overwinning opleveren!

Kom om 16.15 uur naar GelreDome, draag je clubkleuren, en geef de spelers na afloop een massaal vuurwerk als zij zich van GelreDome naar de spelersbus begeven. 

Supportersvereniging Vitesse

Vuurwerk op Papendal tijdens de training voor de derby in maart 2011

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: