9 april 2021 In de media

Ook de Arnhemse Eusebius kleurt geel zwart!

De Actie ‘Heel de stad Geel Zwart’ is een groot succes. De actie is de opmaat naar de bekerfinale Ajax – Vitesse op 18 april in de Kuip in Rotterdam.

Geen Vitesse-supporters in verband met corona-beperkingen in De Kuip, dan maar vol inzetten op een geel zwart Arnhem als steun voor de Vitesse-selectie in aanloop naar de finale en om te laten zien dat je trots bent op je clubkleuren!

Heel de stad kleurt geel en zwart

Door heel Arnhem hangen de actievlaggen en -posters van de actie ‘Heel de stad Geel Zwart’, op initiatief van supporters van Vak112 en gesteund door giften van de Supportersvereniging Vitesse, de club Vitesse, een grote groep sponsoren en talrijke, individuele giften van Vitesse-supporters. Ook de gemeente Arnhem werkt mee door Vitesse-vlaggen in top te hijsen op diverse locaties in de stad en de John Frost-brug ’s avonds en ’s nachts in zwart en gele kleuren te zetten. Zelfs op het balkon van de burgemeestersresidentie op het stadhuis prijkt een groot Vitesse-logo.

Ook de Eusebiuskerk in Vitesse-kleuren

Vandaag kreeg de actie ‘Heel de stad Geel Zwart’ een nieuwe dimensie door een van de Arnhemse symbolen, de Eusebiuskerk, in Vitesse kleuren te brengen.

Op de kerk zijn spandoeken met ‘Forza Vitesse’ en de inmiddels niet meer weg te denken slogan ‘De hele stad geel zwart’ te lezen.

Een bijzondere stukje inzet en vrijwilligerswerk van Vitesse-supporters dat een groot compliment verdiend! Met dank aan de gemeente Arnhem voor de medewerking en alle sponsoren om het mogelijk te maken.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: V112

Hoofdsponsor: