12 april 2021 In de media

Ook heel de binnenstad van Arnhem kleurt geel zwart!

Het voornemen om het hele centrum van Arnhem vrijdagmiddag te versieren met vlaggen, posters en banieren van Vitesse, moest helaas een paar dagen uitgesteld worden, maar sinds maandagmiddag kleurt ook de hele binnenstad van Arnhem in de geel zwarte Vitesse-kleuren.

Deze actie is een onderdeel van de supportersactie ‘Heel Arnhem geel-zwart’, die de stad en de Vitesse-selectie moet opwarmen voor de bekerfinale die de club speelt tegen Ajax op 18 april. Hierbij wordt samengewerkt met het Platform Binnenstad Arnhem.

De materialen om de binnenstad aan te kleden lagen op het Bedrijventerrein Meinerswijk. Op datzelfde terrein, maar een andere opslaglocatie, heeft donderdagavond een politieactie plaatsgevonden. Sindsdien was om willen van onderzoek het terrein afgezet. Vandaar dat de actie vandaag pas door kon gaan.

Maar het resultaat is er niet minder om. Ook de hele (binnen)stad van Arnhem kleurt geel en zwart! Een prachtig resultaat en gezamenlijke samenwerking tussen Vitesse-supporters en de Arnhemse binnenstad ondernemers, mede mogelijk gemaakt door sponsoren en individuele giften van supporters.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: V112

Hoofdsponsor: