24 mei 2015 In de media

Ook vrije verkoop in finale play-offs!

Vitesse staat in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Dankzij de resultaten tegen PEC Zwolle, kunnen de geel-zwarten zich opmaken voor nog twee belangrijke wedstrijden.
Koop dan snel een kaart en ben er bij, te beginnen donderdag in Heerenveen!

Donderdag 28 mei gaat Vitesse op bezoek bij sc Heerenveen. Zondag 31 mei is de beslissende return in GelreDome (aanvang 16.45 uur), Ben jij er ook bij om de mannen van trainer Peter Bosz aan te moedigen in de jacht op weg naar een nieuw Europees avontuur? 

Voor deze finaleronde van de play-offs zijn seizoenkaarten niet geldig. Kaarten zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief.

Voorverkoop thuiswedstrijd

Voor deze thuiswedstrijd geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnVitesse (Jansbinnensingel 19, Arnhem Centrum), Online (www.vitesse.nl/online ) en TicketBox. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10,- euro. Jeugd t/m 16 jaar kan er al vanaf 6,- euro bij zijn!

Vanwege Pinksteren is MijnVitesse maandag gesloten. Dinsdag 26 mei is MijnVitesse vanaf 10.00 uur geopend.

Supporters in een rolstoel kunnen voor kaarten terecht in MijnVitesse of via Vitesse Fanservice (026-880 7337)

Dagverkoop
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 14.45 uur geopend. Ook hier geldt een vrije verkoop. Om lange wachttijden te voorkomen wordt aangeraden je kaart al eerder te kopen dan op de wedstrijddag.

Parkeren
Seizoenparkeerkaarten zijn deze wedstrijd wél geldig. Losse parkeerkaarten zijn verkrijgbaar voor 10,- euro.

Uitwedstrijd
Donderdag 28 mei speelt Vitesse de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De wedstrijd in Friesland begint om 20.45 uur. Voor deze uitwedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor de autocombi en busvervoer. Pasfotoregistratie is verplicht. 

De kaartverkoop start maandag 25 mei om 9.00 uur op www.Vitesse.nl/online. De kaartverkoop via MijnVitesse en TicketBox start op dinsdag 26 mei. Kaarten voor de autocombi kosten 13,50 euro. Servicekaarthouders betalen 20,- euro, seizoen- en fankaarthouders betalen 25,- euro.

Let op: supporters hebben tot en met dinsdag 26 mei de tijd om een kaart voor deze belangrijke uitwedstrijd te kopen!
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: