30 januari 2011 In de media

Ook Valerica Gaman naar Vitesse

Vitesse is tot overeenstemming gekomen met de Roemeense verdediger Valerica Gaman. De 21-jarige speler geldt als een groot talent en komt ook uit voor Jong Roemenie. Vitesse wil officieel nog niets bevestigen. Wel moet de club maandag nog de laatste details met Gaman afronden, maar dat is slechts een formaliteit.

Gaman komt van Universitatea Craiova en is een centrale verdediger. Hij speelde 93 wedstrijden voor de Roemeense club. Gaman is bijna 1 meter 90 en geldt als een atletische en fysiek sterke speler. Naar verluidt wordt Gaman eerst voor een half jaar gehuurd door Vitesse.

Eerder werd zondag al bekend dat Wilfried Bony de nieuwe spits is van de Arnhemse club. De 22-jarige Ivoriaan kwam zondagmiddag in Nederland aan en wordt maandag medisch gekeurd. De bedoeling is beide spelers dezelfde dag nog te presenteren. Maandagavond om 24:00 uur sluit de transfermarkt en kunnen clubs tussentijds geen spelers meer aantrekken. Met Gaman en Bony heeft Vitesse in totaal zes nieuwe spelers aangetrokken in de winterstop. Eerder kwam de club van eigenaar Merab Jordania tot overeenstemming met Lopez, Yasuda, Riverola en Babangida.

Update: Gaman niet naar Vitesse: klik hier 

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: