20 december 2019 In de media

Oosting: “We moeten er zondag ook weer klaar voor zijn”

In de achttiende en tevens laatste speelronde voor de winterstop ontvangt Vitesse VVV-Venlo in GelreDome. Op zondag 22 december wordt er om 16.45 uur afgetrapt.
Na de overwinning op FC Twente (0-3) en bekerwinst op Odin ’59 (4-0) willen de Arnhemmers het jaar goed afsluiten met een driepunter. We blikken vooruit met interim-trainer Joseph Oosting en verdediger Danilho Doekhi op het treffen met de Venlonaren.

De vorige keer dat de teams elkaar troffen was afgelopen oktober in Venlo. Toen wonnen de Arnhemmers ietwat geflatteerd met 0-4. Interim-trainer Joseph Oosting verwacht een gemotiveerd VVV. “Ze zitten in een lastige situatie en hebben net een nieuwe trainer. Ze zullen erg gemotiveerd zijn en willen aansluiting houden met de middenmoot van de Eredivisie.”

Oosting merkt dat de sfeer in de groep is veranderd na de resultaten tegen Feyenoord (0-0), FC Twente (0-3) en Odin ’59 (4-0). “We moeten het zondag met elkaar gaan doen. Het geeft een erg fijn gevoel wanneer je met een overwinning de winterstop ingaat”, zo stelt Oosting.

Ook centrumverdediger Danilho Doekhi wil het laatste competitieduel van 2019 graag winnend afsluiten. “Het is belangrijk om 2019 goed af te sluiten. We willen met een lekker gevoel de winterstop ingaan”

De afgelopen drie wedstrijden bleef Vitesse ongeslagen. “Het is voor het hele team een fijn gevoel om drie wedstrijden op rij ongeslagen te zijn. Dat we ook in die drie wedstrijden de nul houden is extra lekker vooral als verdediger”, aldus Doekhi

Oosting kan in het duel tegen VVV-Venlo geen beroep doen op Eli Dasa, Hilary Gong en Charly Musonda Jr.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: