23 november 2018 In de media

Oosting:’het is een mooi meetmoment’

Voor Jong Vitesse staat er zondagmiddag een thuisduel met De Treffers op het programma. In gesprek met trainer Joseph Oosting en aanvaller Mike de Beer blikt Vitesse TV vooruit op dit Gelderse onderonsje.
Een week geleden speelden de beloften gelijk (0-0) op bezoek bij Katwijk. Jong Vitesse leek kort na rust op voorsprong te komen via Anil Mercan. Zijn schot passeerde de doellijn, maar de arbiter van dienst oordeelde anders. “Het is frustrerend als je een goal maakt en deze vervolgens niet wordt goedgekeurd. Qua resultaat had er meer ingezeten, maar kijkend naar het wedstrijdbeeld ben ik tevreden met een punt”, steekt Oosting van wal.

Vertrouwen
De Beer is het eens met zijn oefenmeester. “Een punt bij Katwijk is zeker geen slecht resultaat, maar als er meer inzit wil je daar altijd voor gaan. Maar we zijn blij met een resultaat tegen een sterke ploeg. Dat zorgt voor vertrouwen.”

Meetmoment
Zondag is De Treffers de tegenstander. De Groesbekers staan na twaalf wedstrijden op de elfde plek met twee punten meer dan Jong Vitesse. “Het is een mooi meetmoment. De Treffers is een fysiek sterke ploeg en goed bij standaardsituaties. Wij moeten zondag laten zien hoe we ervoor staan”, aldus Oosting. “Als we ons eigen spel spelen kunnen we De Treffers pakken”, vult De Beer tot slot aan.

Tickets
Tickets voor dit duel zijn op de wedstrijddag te koop aan de kassa. Jeugd t/m 16 jaar betaalt 4,- euro, volwassenen 8,- euro. Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart gratis naar binnen. Op Papendal wordt er zondag om 14.30 uur afgetrapt.
 

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: