25 augustus 2016 In de media

Oproep aan alle Vitesse supporters

Vitesse bestaat op 14 mei 2017 precies 125 jaar. Niet geheel toevallig speelt Vitesse precies op die datum de laatste thuiswedstrijd van seizoen 2016|2017 tegen Roda JC. En het prachtige jubileum moet natuurlijk op een ongekende manier gevierd worden.
Wij willen dat iedere Vitesse-supporter zich bij deze wedstrijd betrokken voelt en mee wil denken en/of werken aan een overweldigende sfeeractie om van deze dag een onvergetelijke dag te maken.

Vitesse, Supportersvereniging Vitesse en Vitesse Betrokken hebben hiertoe een eerste overleg gevoerd. De belangrijkste conclusie was dat het een actie moet worden van alle supporters voor alle supporters. Een gezamenlijke actie voor onze gezamenlijke trots.

Daarom wordt er een brainstormavond georganiseerd waarin alle ideeën worden verzameld. Indien mogelijk wordt er een werkgroep opgericht waarin alle groeperingen zich gehoord voelen, waarin iedereen wil meedenken en mee wil helpen uitvoeren.

Bij deze willen we dan ook alle supporters(groeperingen) oproepen om woensdag 7 september 2016 om 19:30 uur aanwezig te zijn in Supportershome Monnikenhuize, om mee te denken en te  praten over de invulling van de sfeeractie(s) op onze 125ste verjaardag!!!

Het home is woensdag 7 september geopend vanaf 19:00 uur.

Namens Vitesse, Supportersvereniging Vitesse en Vitesse Betrokken nodigen wij iedereen uit op 7 september.

Graag tot dan!
 

Vitesse, Supportersvereniging Vitesse en Vitesse Betrokken / Foto’s SV

Hoofdsponsor: