17 oktober 2013 In de media

Oproep History-avond Werder Bremen

Op 14 november organiseert de activiteitencommissie van de SV Vitesse een History-avond in het supportershome. Precies 11 jaar na dato staan wij stil bij de legendarische uitschakeling van Werder Bremen door Vitesse.
Vitesse speelde in Bremen gelijk door een doelpunt in blessuretijd van Mbamba (3-3). De wedstrijd in Arnhem eindigde in een 2-1 winst voor Vitesse. Vitesse schakelde een destijds internationaal zeer gerenomeerde tegenstander uit en bereikte door de winst de derde ronde van het UEFA-bekertoernooi.

Het ziet er naar uit dat tijdens deze avond een aantal oud-spelers en/of oud-leden van de technische staf aanwezig zullen zijn.

Wij doen een oproep aan diegenen die nog materiaal van die wedstrijd hebben, dan wel nog leuke verhalen of anekdotes hebben, zich te melden bij het secretariaat van de SV via supportersvereniging@vitesse.org . Wij zijn ook op zoek naar aankleding van het home voor deze avond.

Noteer deze avond vast in uw agenda. Donderdag 14 november 19.30 uur in het Supportershome Monnikenhuize. U bent van harte uitgenodigd.

Klik hier voor 'Terugblik, het wonder van Bremen'
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: