25 februari 2022 In de media

Oproep: Houd het normaal, moedig de club op een positieve manier aan en blijf binnen de perken!

Dat de derby tegen NEC altijd beladen is, weten we allemaal. Dat hebben we bij de vorige derby, op 17 oktober in Nijmegen ook gezien. Het liep, zowel voor als na de wedstrijd, behoorlijk uit de hand.

Zowel algemeen directeur Pascal Van Wijk als onze SV voorzitter Roderik Van Veelen richten zich gezamenlijk tot onze supporters: “Houd het normaal, moedig de club op een positieve manier aan en blijf binnen de perken. Natuurlijk is en blijft er rivaliteit, maar laat de strijd op het veld plaatsvinden”.

Pascal: “Gebeurt dat niet, dan hangt de clubs een verbod op uitsupporters voor de komende edities boven het hoofd. Vitesse staat uiteraard voor het spelen met zowel thuis- als uitpubliek, maar wel in een omgeving waarin iedereen zich veilig en prettig voelt. Het zou enorm zonde en vervelend zijn als een kleine groep het voor de grote meerderheid zou verknallen.”

Roderik: “We hebben als SV afgelopen maanden hard gewerkt om meer uitsupporters mee te krijgen naar de uitwedstrijden. Daarnaast hebben we met onze hoofdsponsor Clean Mat afspraken gemaakt om dit seizoen nog minimaal 1 actiewedstrijd te organiseren”. Verknal het nu niet en laat alle supporters genieten . Te beginnen in de derby aanstaande zondag!”

Bron: Vitesse - SV / Foto's: SV

Hoofdsponsor: