22 augustus 2021 In de media

Oproep richting supporters: Kom op tijd – Blijf zitten – Situatie koesteren!

Na meer dan elf maanden wachten mag Vitesse komende zondag tegen Willem II eindelijk weer publiek ontvangen bij een thuiswedstrijd in de Eredivisie. Omdat we dit koesteren en op een verantwoorde manier willen organiseren, doen we een beroep op de supporters om zich aan de coronamaatregelen te houden.

Blijf zitten

Vitesse zal de supporters zondag bij het treffen met Willem II weer met open armen ontvangen, maar verzoekt hen wel vriendelijk doch dringend om te blijven zitten op een vaste zitplaats. We vragen iedereen om bij te dragen aan de spreiding van supporters in het stadion, omdat dit een landelijke voorwaarde is om de huidige capaciteit (twee derde van het stadion) te kunnen blijven hanteren.

Kom op tijd; QR-code bij de hand

Een negatief testbewijs (niet langer dan 24 uur voor de aftrap afgenomen), een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 2 weken na de laatste prik) of een herstelbewijs (minder dan 6 maanden oud) is ook vereist om het stadion te betreden. Zorg ervoor dat je de QR-code in de CoronaCheck-app, een geldig identiteitsbewijs en de toegangskaart bij de ingang bij de hand hebt.

Om drukte te voorkomen, vragen wij iedereen om ruim op tijd te komen. De deuren van GelreDome openen anderhalf uur voor de wedstrijd; bij Vitesse vs Willem II dus vanaf 15.15 uur.

Situatie koesteren

Het naleven van bovenstaande maatregelen is van groot belang. Omdat het zó mooi is dat we eindelijk weer samen het voetbal kunnen beleven, moeten we ervoor zorgen dat we dit kunnen blijven doen. Voor het voetbal, maar ook voor elkaar.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: