31 oktober 2023 In de media

Oproep voor Vitesse supporters uit het seizoen 03|04

In het seizoen 2003-2004 bevond voetbalclub Vitesse zich in een benarde situatie in de Eredivisie. Ze eindigden als 16e met slechts 28 punten, wat resulteerde in deelname aan de nacompetitie. Het verhaal begint in oktober 2003, toen de gemeente Arnhem eigenaar Vitesse een lening van tien miljoen euro verstrekte. Dit reddingsplan was echter niet voorbereid op mogelijke degradatie.
Sturing moest het doen met een jonge en onervaren selectie, waaronder spelers zoals Nicky Hofs, Theo Janssen, Stijn Schaars, Matthew Amoah, Michael Dingsdag en Jhonny van Beukering, die allemaal aan het begin van hun carrière stonden.
Het seizoen van Vitesse in 2003-2004 was een onzekere strijd voor overleving in de Eredivisie, die uiteindelijk met succes werd afgesloten.
Voor een ESPN documentaire is producent Media Managers op zoek naar een aantal supporters die bij die vergadering aanwezig waren. Het is een pré dat die supporters destijds bij veel (zo niet alle) wedstrijden aanwezig waren om de club te steunen en dan nu nog steeds doen.
Voor deze documentaire willen we je interviewen over dat jaar, de gevoelens bij de raadsvergadering en hoe het is om supporter van Vitesse te zijn? En wat je motiveert om de club altijd te steunen?