20 april 2021 In de media

Oud Feyenoord-trainer Rob Jacobs: ‘Feyenoord-Vitesse wordt de belangrijkste wedstrijd van het seizoen’

Rob Jacobs kijkt uit naar de wedstrijd van komende zondag in De Kuip, wanneer Feyenoord het opneemt tegen Vitesse. Volgens de voormalig trainer van Feyenoord is dit zelfs de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

Daarom is het zaak dat Dick Advocaat de boel weer scherp en op de rit krijgt, ook als een strijd om plek vier spelers misschien niet direct zal motiveren. “Advocaat gaat ze dusdanig bewerken dat ze heel sterk aan deze wedstrijd beginnen,” vertelt Jacobs in FC Rijnmond. “Feyenoord moet aan het voetballen komen, met Berghuis en Sinisterra voorin. De middenvelders moeten nu leveren zodat zij de bal krijgen en kansen creëren.”

Jacobs ziet kansen tegen Vitesse, dat met de verloren bekerfinale een bittere pil moest slikken. Hij denkt dat die teleurstelling door kan werken in het slot van het seizoen.

“Tannane had zijn dag niet tegen Ajax, maar Feyenoord moet hem zéker niet laten lopen. Hij schiet ze dit seizoen vanuit alle hoeken en standen binnen. Het is te hopen dat hij die wedstrijd tegen de Amsterdammers nog in zijn hoofd heeft zitten.”

Bron: RTV Rijnmond / Foto's: SV

Hoofdsponsor: