31 mei 2010 In de media

Oud-Vitesse strandt in groepsfase Oude Garde toernooi

Oud-Vitesse is zaterdag 29 mei gestrand in de groepsfase van het Oude Garde toernooi 2010. Van de drie poulewedstrijden werd er één verloren, één gewonnen en één gelijkgespeeld.
Naast het McDos Goffertstadion in Nijmegen namen de oud teams van PSV, Willem II, Utrecht, Haarlem, Vitesse, Sparta en Den Bosch het tegen elkaar op. Vitesse speelde haar eerste wedstrijd tegen FC Den Bosch. De mannen uit Brabant waren met 1-0 te sterk voor de Arnhemmers. Ook in de tweede wedstrijd kreeg Vitesse de bal er niet in. Veel gemiste kansen van Patrick Ax zorgden ervoor dat de wedstrijd tegen Willem II 0-0 bleef. De laatste groepswedstrijd won Vitesse wel. Met 2-1 waren de Vitessenaren te sterk voor FC Utrecht.

Vitesse-trainer Theo Bos was ook van de partij zaterdag: “Ook dit jaar was het weer een leuk toernooi. Er hing een gemoedelijke sfeer. Het is elk jaar toch een moment om als oud-speler naar uit te kijken. Helaas hebben we het op doelsaldo niet gered om de halve finale te halen. Dat had niet gehoeven als we kijken naar het aantal kansen dat we hebben gehad. We zijn uiteindelijk vijfde geworden van de acht”, aldus Theo Bos.

Het Oude Garde toernooi werd dit jaar gewonnen door PSV. In de finale won PSV na penalty’s van FC Den Bosch.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: