6 april 2021 In de media

Oussame Tannane Vitesse-speler van de week

Een overzicht van de waarderingen uit de toonaangevende sportmedia en de uitverkiezingen van Vitesse-spelers in de diverse Elftallen van de Week.

Overduidelijk is Oussama Tannene Speler van de Week. Hij staat in alle Elftallen van de Week en had ook veruit de hoogste scores van alle Vitesse-spelers, deze speelronde.

OG / Omroep Gelderland

Oussama Tannane is de speler van de week in de strijd om de Gelderse voetballer van het jaar.
De smaakmaker van Vitesse benutte tegen FC Twente niet alleen twee strafschoppen, maar hij was ook ouderwets op dreef met fraaie acties en mooie passes en schoten. Tannane kreeg daarvoor vijf punten en verstevigt zijn leidende positie in het klassement.

Alle andere punten gingen ook naar Vitessenaren. Sondre Tronstad was de baas op het middenveld en kreeg vier punten, één meer dan de ijzersterke verdediger Jacob Rasmussen. Twee punten waren voor Maximillian Wittek en het laatste punt ging naar Danilho Doekhi.

TUSSENSTAND:
Oussama Tannane (Vitesse) 31
Ralf Seuntjens (De Graafschap) 26
Riechedly Bazoer (Vitesse) 25
Remko Pasveer (Vitesse) 19
Sondre Tronstad (Vitesse) 17
Jacob Rasmussen (Vitesse) 17

AD / Algemeen Dagblad

De rapportcijfers van Vitesse van afgelopen weekend, uitgedeeld door het AD: Houwen 6, Doekhi 6.5, Bazoer 7, Rasmussen 7, Dasa 6.5, Tronstad 7.5, Tannane 8.5, Bero 5, Wittek 6.5, Broja 6, Openda 5.5

VI / Voetbal International

De rapportcijfers van Vitesse van afgelopen weekend, uitgedeeld door VI: Houwen 5.5, Doekhi 5.5, Bazoer 7.5, Rasmussen 7, Dasa 6.5, Wittek 7, Tronstad 7, Tannane 7.5, Bero 6, Broja 5, Openda 5.5

Telesport / Telegraaf

In het algemeen klassement van de VI-Speler van het seizoen ’20/’21 verstevigde Riechedly Bazoer zijn leidende positie weer enigszins. De Vitesse-blikvanger kreeg een 7,5 voor zijn optreden tegen FC Twente en liep daardoor iets uit op nummer twee Dusan Tadic, die tijdens SC Heerenveen – Ajax werd beoordeeld met een 6,5.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: