27 maart 2014 In de media

Overleg SV en Vitesse over seizoenkaarten 2014-2015

Maandag jongstleden is de Supportersvereniging Vitesse geïnformeerd door Vitesse over de definitieve seizoenkaartcampagne voor seizoen 2014 – 2015.
De SV heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen een aantal malen overleg gevoerd met de Vitesse over de seizoenskaartencampagne 2014-2015. Tijdens de diverse geprekken heeft de SV een verwachtingspatroon uitgesproken met betrekking tot de prijsstelling en twee concrete verbetervoorstellen gedaan.
 
Het eerste voorstel betreft het mogelijk maken voor begeleiders van rollers en mindervaliden om een thuiswedstrijd te bezoeken indien de roller verhinderd is. Dit is op dit moment niet mogelijk zonder een los toegangsbewijs te moeten kopen, terwijl voor roller en begeleider ieder 131 euro betaald wordt voor een heel seizoen. Met ingang van seizoen 2014-2015 kunnen begeleiders zonder meerkosten maximaal vijf wedstrijden bezoeken op basis van de rollerkaart indien de roller is verhinderd.
 
Het tweede voorstel betrof het handhaven van de servicekaart voor uitwedstrijden en de prijsstelling van de kaart. Servicekaarthouders krijgen korting op de aankoop van kaarten voor het SV busvervoer naar uitwedstrijden. Tevens geeft de kaart gedurende twee dagen een voorkeursrecht op aankoop van kaarten. Het in stand houden van de kaart in de toekomst en de inhoudelijke servicebepalingen waren een discussiepunt in aanloop van het huidige seizoen.
 
Vitesse heeft gehoor gegeven aan beide voorstellen. De seizoenkaartcampagne zal op korte termijn door Vitesse bekend worden gemaakt.
 
De Supportersvereniging Vitesse is tevreden over het constructieve overleg en de uitkomsten.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: