7 augustus 2021 In de media

‘Overmars zou willen, maar streep door Bazoer bij Ajax’

Riechedly Bazoer heeft een transferwens uitgesproken bij Vitesse, maar is nog altijd niet vertrokken uit Arnhem. De Telegraaf weet dat Olympique Marseille vooralsnog niet heeft doorgepakt. Een terugkeer naar Ajax is geen optie.

Streep door terugkeer naar Ajax

“Daar is een heel dikke streep doorheen gezet”, zegt clubwatcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van de krant. “Dat heeft ook met zijn vertrek te maken. Dat ging niet heel goed, daar ging een ruzie aan vooraf. Ik denk dat Marc Overmars het diep in zijn hart wel zou willen. Het is toch een mislukt projectje geweest. Hij is op heel jonge leeftijd van PSV naar Ajax gekomen, maar het is niet realistisch. Bovendien heeft Ajax nu Gravenberch, die Bazoer al lang heeft doen vergeten.”

Olympique Marseille pakt niet door

De Telegraaf meldde vorige maand dat Vitesse een bod van vier miljoen van Marseille op de zesvoudig Oranje-international had geweigerd. De Fransen pakten daarna niet meer door. l’OM zou bovendien niet ruim in het geld zitten, al is er nu wel concrete belangstelling voor FC Volendam-verdediger Micky van de Ven. “Daar zal Bazoer ook wel een beetje van opkijken, hoe dat precies zit”, stelt verslaggever Jeroen Kapteijns.

De 24-jarige Bazoer was donderdag de uitblinker in het duel met Dundalk, maar kon een remise in de derde voorronde van de Conference League niet voorkomen.

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: